Ons mooie bedrijf startte in 1973 onder de naam Kwaliteitsslagerij Ton Broersen aan de Rijdersstraat in ’t Veld. Ton en Joke stonden aan het begin van de Keurslagerij van nu die wij met trots en plezier runnen.
| |
Bijna 5 jaar geleden namen wij het bijltje volledig over en deed Ton een flinke stap terug. Gelukkig mogen wij nog twee dagen per week een beroep doen op zijn vakmanschap en daar zijn wij natuurlijk erg trots op! De kennis van Ton is de basis voor onze visie zoals die is op vandaag de dag, kwaliteit en service… Met die basis in ons achterhoofd zijn wij verder gaan kijken en hebben we onze slagerij inmiddels goed op de kaart gezet. Zo is Patrick in 2006 en 2008 uitgeroepen tot Beste Jongste ondernemer tijdens de slagerij van het jaar verkiezing, waarbij we in 2006 als 9e eindigde in de verkiezing! De laatste jaren hebben we ons gespecialiseerd in het geven van barbecue-workshops en demonstraties. Afgelopen juni is de winkel van binnen en van buiten in een nieuw, eigentijds jasje gestoken, klaar voor de toekomst!!!
Waar we ook erg trots op zijn is op ons vlees natuurlijk! Eerlijk vlees van Hollandse bodem, vlees met een verhaal. Zo verkopen en verwerken wij uitsluitend Boerderijkip, HeydeHoeve varkensvlees en van Dalen’s rundvlees van mesters uit onze eigen regio. Men kan bij ons terecht voor een lekker stukje vlees, ambachtelijke vleeswaren uit eigen worstmakerij, eigengemaakte salades en dagverse maaltijden onder de vlag van Keurslager Culinair. Hiervoor volgen wij regelmatig cursussen en workshops om up to date te blijven.
Wendy is lid van de Ladies Butchers Club, een groep van 40 slagersvrouwen uit heel Nederland waarvan we veel feedback krijgen en door onze kennis te delen nog meer uit ons bedrijf te halen. Of het nu gaat om personeelszaken, recepten, tips, contacten, boekhoudkundige zaken of kritisch naar elkaars bedrijf kijken. Het is heel belangrijk om te netwerken, scherp te blijven en op de hoogte te zijn van de situatie in slagerend Nederland. Afgelopen twee jaar zijn we weer vertegenwoordigd op de Paasvee tentoonstelling in Schagen, waar Ton in het verleden hoge ogen gooide met zijn stieren. Wij hebben sinds een aantal jaren bewust gekozen voor vrouwelijk vee, een mooi mals en zacht stukje rundvlees.
Met de stap naar vlees met een verhaal zijn we nog verder gaan kijken wat betreft maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo zijn er bijvoorbeeld deuren voor de koelingen in de winkel gekomen wat flinke energiebesparing betekent. Volgende week worden alle lampen vervangen door LED-verlichting.
Wij staan dagelijks voor u klaar met ons gezellige, enthousiaste team om u van een goed stukje vlees te voorzien en uiteraard van goed advies!
Kwaliteit en service is onze kracht, ons motto al 43 jaar!
Graag tot ziens bij Keurslagerij Broersen |