Bedrijfsbezoek HGG Profiling enorm succes.

Genomineerde OVHJ 2024 bekend.

Soms is er wel eens de vraag: Heb ik veel gemist ? Ja, is het simpele antwoord. 

Ruim 40 leden en genodigde waren woensdag te gast bij HGG Profiling (https://hgg-group.com/nl/?keyword=hgg%20profiling&creative=673324488365&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwyL24BhCtARIsALo0fSCxfObV14scr6AoRhMpqT80vIzvcU5EHHYK9AGPWjUXC7flOg1B_hsaAq1WEALw_wcB)in Wieringerwerf. Na de ontvangst met heerlijke broodjes van Niedorp aan Zee namen Jos Wijnker en Jack Kistemaker ons mee in de wereld van de 3D snijtechniek. Van de London Eye, Amsterdam Arena, Stormvloed keringen, HGG is er allemaal bij betrokken. Na een interessante presentatie ging de groep in veiligheidstenue rond door het bedrijf waar iedereen zijn ogen uit keek. 

Bij terugkomst was er een korte en bondige vergadering waarbij o.a. het verkeersrapport Winkelhart, de ondernemerskoepel Kop van Noord Holland, het ondernemersontbijt, en ons nieuwste lid Fleuralot ter spraken kwamen. 

Maar iedereen was natuurlijk benieuwd wie de 3 genomineerde waren voor de Ondernemer van het Jaar 2024 verkiezing. Alle ondernemers waren in de weken voorafgaand verrast door het bestuur, en uiteindelijk mochten Mitra Janssen - Niedorp (https://www.mitra.nl/winkels/mitra-nieuwe-niedorp-fam.-janssen-trambaan), Starling Workwear (https://www.starlingworkwear.nl/) en Treffers Hengelsport (https://treffersfishing.com/) de gelukkige noemen. 

01 - New Phototastic Collage 01 - New Phototastic Collage
02 - New Phototastic Collage 02 - New Phototastic Collage
03 - New Phototastic Collage 03 - New Phototastic Collage
04 - New Phototastic Collage 04 - New Phototastic Collage
05 - New Phototastic Collage 05 - New Phototastic Collage