Bestuurslid gezocht

BGN Nieuws van 21-04-2024

Vacature Bestuurslid BGN.
 
Afgelopen maand heeft Marije Boon afscheid genomen als bestuurslid van de BGN. Dit heeft ervoor gezorgd dat er een vacature openstaat voor een bestuurslid.

Momenteel bestaat het bestuur uit Paul de Jong ( Voorzitter ), Yvo Bakkum ( Penningmeester ), Johan Senneker & Klaas Bart ( Beide afgevaardigde voor de OFHK ) en zijn wij opzoek naar een algemeen 5e bestuurslid. De BGN draagt zorg voor een gezond ondernemersklimaat in de voormalige gemeente Niedorp en heeft een 80 tal leden die gemiddeld 5x per jaar samenkomen. 
 
Het bestuur komt iedere maand samen voor een vergadering ( 1,5 a 2 uur ) om de lopende zaken te bespreken. Dat zijn vaak voorbereiding en samenvatting van de OFHK bijeenkomsten, voorbereidingen op bedrijfsbezoeken, Ondernemer van het Jaar verkiezing en bijvoorbeeld het zomeruitje. Als bestuurslid heb je een goed beeld wat er gaande is in de voormalige gemeente Niedorp en vangt waar mogelijk zorgen & vraagstukken van ondernemers ( en inwoners ) op zodat wij die kunnen neerleggen/bundelen en daarop acteren.

Vind je het leuk om samen met het bestuur activiteiten te organiseren en is een gezond ondernemersklimaat iets waar je hart sneller van gaat kloppen, dan nodigen we je graag uit om eens een bestuursvergadering bij te wonen en te kijken of er een match is. 
 

Namens het bestuur zien we je reactie graag tegemoet via info@bedrijvengroepniedorp.nl

1374 1374
DSC_0033 DSC_0033